lichtplan
Verlichting is een van de belangrijkste aspecten in uw interieur. Het is ons streven om tot in de perfectie de samenhang tussen licht, interieur en architectuur te benadrukken. Het ontwikkelen van een lichtontwerp omvat het vinden van de juiste combinatie tussen functionele verlichting en sfeerverlichting. Voor iedere klant, voor ieder segment.
verlichting
verlichting
Wij zijn met onze werkzaamheden actief binnen de woningbouw, horeca, utiliteitsbouw, retail, en diverse uiteenlopende projecten zoals scholen en musea. ViaVerne verzorgt lichtconcepten die op maat worden geleverd. Wij verzorgen tekeningen en beschrijvingen voor het bestek of rechtstreeks voor uw elektricien. Naast lichtplannen en armaturen kunnen wij ook de installatie verzorgen.
lichtstudio
lichtstudio
Ervaar de diverse lichttoepassingen in de inspirerende lichtstudio van ViaVerne en beleef de sfeer van licht. In de lichtstudio (ontwerp “Francine Broos Interieurarchitecten”) ziet u de verschillen tussen lichtbronnen zoals gloei-, halogeen, spaar-, TL en led in combinatie met stijlvolle armaturen. ViaVerne is dealer en leverancier van een aantal gerenommeerde merken als o.a., Modular, Flos, Foscarini, Luceplan, Marset, Vibia, Tal, Artemide, Ingo Maurer en Davide Groppi. De combinatie van de beste armaturen met de juiste lichtbronnen – én een perfecte installatie – zorgen voor een summum in verlichting.
koffie
persoonlijk
Door onze persoonlijke betrokkenheid ontvangen wij u graag op afspraak zodat wij alle tijd en aandacht aan u kunnen besteden om te komen tot het beste resultaat. Deze persoonlijke aandacht draagt bij in de totstandkoming van een uniek lichtplan op maat. ViaVerne werkt samen met verschillende architecten, binnenhuisarchitecten en ontwerpers. Zo werkt ViaVerne o.a. samen met Francine Broos Interieurarchitecten, Doreth Eijkens Interieur Architect en Buro013.

www.francinebroos.nl www.buro013.nl www.interieurdoos.nl

besparing
besparing
Alhoewel verlichting essentieel is, blijkt dit vaak een onderbelicht onderwerp bij (nieuw)bouw. Door ViaVerne in een vroeg stadium bij het proces te betrekken kunnen veel kosten en ergernissen u bespaard blijven. Met een vooraf goed uitgewerkt lichtplan kan een passend plan voor de elektra worden gemaakt. ViaVerne heeft jarenlange ervaring in het ontwerpen en uitvoeren van lichtplannen voor woningen en bedrijven, zowel interieur als exterieur. In bestaande situaties geven wij u graag passend advies.